Spel - Strategi - Mest kommentarer

Sida 1 / 8 Nästa
- [Uppdaterad till nyaste versionen] Spelet går ut på att man ska placera ut sina pokemon på en bana där de ska skydda något från vilda pokemon som går förbi dina pokemon. Spelet är en blandning av RPG och TD, du måste fånga pokemon som du kan använda som försvarstorn, och dina pokemon kan gå upp i level, utvecklas och lära sig nya attacker.
Strategi   11 maj 2011   Klick: 150 373   Betyg:
- Du är en helt vanlig bisontjur som är ute och handlar, helt plötsligt blir du indragen i gummibjörnarnas värld. För att komma därifrån måste du skjuta dig själv genom massa hinder och grejer. Samla pengar genom att mosa godisar och utveckla din gubbe så du kan komma hela vägen ut! Spelas helt med musen.
Strategi   21 feb 2011   Klick: 100 111   Betyg:
- Äntligen är Ducklife tillbaka med en uppföljare. Det går ut på att träna sin anka, för att bli Världsmästare. Nyheterna är bättre grafik och att man får välja i början vilken extra typ av anka du vill vara.
Strategi   13 maj 2011   Klick: 206 919   Betyg:
- Age of Defense 4 är en blandning mellan ett strategispel och ett försvarsspel. Du ska både skydda din bas med din hjälte, samtidigt som du skickar soldater mot motståndarens bas. Skjut saker med din hjälte med musen, växla mellan aktiva vapen med 1/2. Klicka på soldaternas bilder för att skicka ut en soldat.
Strategi   6 apr 2011   Klick: 92 570   Betyg:
- Du är general för en liten grupp överlevare i en zombieapokalyps, och du måste hantera resurser och överlevare på rätt sätt för att klara spelet. Använd överlevarnas yrke på rätt sätt för att få ut maximal effektivitet, till exempel använd bara soldater för att döda zombies, och använd bara ledare för att rekrytera nya allierade. Det finns tutorial i spelet som förklarar närmare hur man ska göra, men grundtanken är att ha tillräckligt mycket hus för alla att bo i, men samtidigt tillräckligt mycket mat för att alla ska överleva.
Strategi   14 feb 2011   Klick: 60 150   Betyg:
- Sugar sugar går ut på att du med lite finurlighet ska göra sträck och få sockret ner i dom olika muggarna. Man förstår lätt vad man ska göra, och det börjar väldigt enkelt. Spelet spelas helt med musen.
Strategi   5 mar 2011   Klick: 88 909   Betyg:
- I detta RPG-spel ska du erövra världen. När du vinner slag får du fler efterföljare, dessa måste du använda för att inta städer och länder. Du måste även själv vara väldigt stark, då du ofta måste spöa svåra bossar för att komma vidare.
Strategi   19 nov 2011   Klick: 36 545   Betyg:
- Äntligen uppföljaren till Murloc RPG! Ett RPG-spel där du ska träna din gubbe till att bli stark nog att vinna över alla faror. Välj mellan shaman, warrior och scout, alla med egna vapen och speciella styrkor.
Strategi   20 sep 2011   Klick: 80 685   Betyg:
- Använd dig utav musen för att förflytta din gubbe till målet. Du kan klättra på väggar och hoppa väldigt långt. Men det kommer att finnas en hel del hinder på vägen.
Strategi   26 feb 2011   Klick: 43 958   Betyg:
- Du är en lönnmördare som ska döda den gröna gubben, detta gör du genom att springa genom honom. När du gjort det måste du fly ner i kloakerna. Akta dig för vakter, ser dom dig ligger du risigt till! Du kan springa snabbt på Z, och bli osynlig när du står still på X.
Strategi   27 jun 2011   Klick: 73 560   Betyg:
- Du är poliserna som ska stoppa fansen från att slåss och döda varandra, detta gör du genom att slå dem och skjuta på dem. Kul TowerDefense där målet är att klara alla vågorna utan att fansen slår ihjäl varandra. Spelas med musen.
Strategi   17 jun 2011   Klick: 32 461   Betyg:
- Army of Ages är ett avancerat strategispel, det liknar Age of War, men det innehåller även försvarstorn, uppgraderingar av alla enheter, och du bygger typ en "stad". Du sköter även själv hur du får resurser. Spelas med musen. Du spenderar erfarenhet du får från att döda monster på antingen magier, eller att utveckla din civilisation till nästa tidsålder.
Strategi   28 jun 2011   Klick: 41 980   Betyg:
- Gå ut i krig med streckgubbar! Du måste bygga en bra blandning av krigare och arbetare. Det krävs lite strategiskt tänkande för att vinna, ett tips är att använda spartaner som "tanks" och bakom dom ha en mur av pilbågsskyttar. Uppgradera dina soldater som du vill ha det, och överta något land någonstans! Du kan ta kommandot över en enstaka gubbe genom att klicka på honom, då får den extra liv och skada!
Strategi   18 mar 2011   Klick: 74 775   Betyg:
- Här har vi ett lite udda spel där du ska skjuta iväg en gubbe med hjälp av en dator eller andra prylar samt uppgradera ett så kallat trollface till att bli så cool och snabb som möjligt. Ett ganska litet spel men ändå fasansfullt roligt! Tänk efter när du uppgraderar, så du kommer så långt och högt som möjligt för att få den ultimata poängen!
Strategi   4 apr 2011   Klick: 35 719   Betyg:
- En uppföljare i Age of Defense serien där du ska skydda dig mot monster. Det gäller att du tänker till när du köper gubbar till din trupp eftersom de du möter kan komma från luften och från marken.
Strategi   15 feb 2011   Klick: 77 504   Betyg:
- City Siege är tillbaka med ett nytt spännande spel som utspelar sig i djungeln. Du ska med hjälp av olika sorters soldater bygga ihop en oslagbar insatsstyrka. Döda alla fiender och rädda oskyldiga och VIPs. Du kan vara upp till 5 olika gubbar samtidigt på ett uppdrag och du kan styra över var och en. Klicka på soldaten eller använd 1-5 för att välja den soldat du vill styra. Du styr soldaten med WASD och siktar, skjuter med musen.
Strategi   30 nov 2011   Klick: 55 474   Betyg:
- Klassiskt RPG-dungeonspel där du springer runt i källare med din grupp. En krigare, en doktor, en jägare och en magiker ska tillsammans spöa alla motståndare som du möter på. Rundbaserat RPG-spel som har sin klassiska charm. Levla upp och utveckla dina olika karaktärer för att klara hela spelet! Styr och klicka med musen, flytta kameran med piltangenterna.
Strategi   16 aug 2011   Klick: 21 486   Betyg:
- Legend of the Golden Robot går ut på att man ska fixa fram olika föremål för att ta sig till slutet av banan och döda den trollkarlen som förstörde lugnet i staden. På vägen dit kommer du möta massvis av monster, både starka och svaga men det krävs att du håller dig så stark som möjligt eftersom ibland kan det bli riktigt tufft. Med pengar kan du köpa nya saker och när du går upp i level kan du öka dina förmågor, till exempel attack, stamina etc.
Strategi   28 feb 2011   Klick: 108 806   Betyg:
- Rädda apelsinerna från det hemska åskmolnet som skickar ner läskiga åskbollar som gör att du måste börja om från början på banan. Ditt mål är att placera ut olika föremål som ska blockera vägen från dessa åskbollar. Här använder du bara musen, lycka till!
Strategi   21 mar 2011   Klick: 45 548   Betyg:
- På 14 dagar ska du förvandlas till jordens största tönt till att bli en riktig tjejtjusare. Detta genom att gå till gymmet, köpa snygg bil, snygga möbler, gå ut på klubben m.m. Ett ganska långt spel som tar lång tid att klara ut.
Strategi   12 jul 2011   Klick: 118 497   Betyg:
1 2 3 4 5 6 7 8